Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Muhittin Şimşek, Öğrencilerle İftar Programında Buluştu

Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Muhittin Şimşek, öğrencilerle bir araya gelerek iftar programına katıldı. Program, üniversitenin Türkistan’daki kampüsünde düzenlendi. Programa, üniversite yönetimi, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Prof. Dr. Muhittin Şimşek, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştiren önemli bir dönem olduğuna vurgu yaptı. Prof. Dr. Şimşek, “Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir. Onlarla bir arada olmak, onların görüşlerini dinlemek ve üniversitemizin misyonunu birlikte taşımak benim için büyük bir mutluluk. Ahmet Yesevi Üniversitesi olarak, Türk dünyasına hizmet edecek nesiller yetiştirme hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Programda öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Prof. Dr. Şimşek, onların akademik ve sosyal hayatlarına dair sorularını yanıtladı. Ayrıca, üniversite bünyesinde yürütülen projeler ve öğrencilerin gelişimine yönelik yeni fırsatlar hakkında bilgi verdi. Etkinlik, öğrencilerin yoğun ilgisi ve olumlu geri dönüşleriyle sona erdi.
Haber Resimleri


